loading

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare

Prin accesarea site-ului www.bebeu.ro utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila in Romania. Utilizatorii acestui site sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare: www.bebeu.ro isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare oricand prin actualizarea prezentului site, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii. Clientul declara, intelege si se obliga ca la efectuarea unei comenzi online a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate in continuare, in caz contrar are obligatia de a declina comanda. In cele ce urmeaza se vor avea in vedere: www.bebeu.ro â€“ reprezinta site-ul apartinand S.C. OPTIBAY S.R.L. care se afla la adresa Str.Opanez nr.2, bl. L1, sc.1, ap.1. Prin intermediul site-ului utilizatorul poate accesa informatii cu privire la produsele si serviciile oferite de S.C. OPTIBAY S.R.L. – orice persoana fizica sau juridica care se inregistreaza pe site si care accepta conditiile si termeni de utilizare a site-ului. Toate materialele integrate in site sunt proprietatea intelectuala a S.C. OPTIBAY S.R.L. si nu pot fi reproduse sau copiate, sub sanctiunea legii.

1. Declinarea responsabilitatii.

Intregul continut al site-ului are la baza si exprima reprezentarea marcilor astfel cum se gasesc ele pe piata europeana si internationala. Pentru aceste motive S.C. OPTIBAY S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre Furnizorii acestora. Pe cale de consecinta, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot suferi mici diferente de imagine/caracteristici, datorita modificarii acestora fara o notificare prealabila a producatorilor.

2. Valoarea maxima a obligatiilor

S.C. OPTIBAY S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare nu va fi niciodata mai mare decat valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv pentru respectiva comanda.

3. Modalitati de plata

Ramburs: reprezinta achitarea contravalorii produselor si a transportului pana la client, in momentul inmanarii coletului de catre curierul rapid, care va emite chitanta si factura.

Plata online cu cardulSe poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).


Tranzactia cu cardul va aparea pe extrasul de cont cu numele: bebeu.ro


Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati PlatiOnline.ro. 

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata PlatiOnline.ro. Bebeu.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

Dupa anularea unei tranzactii sau returnarea unei sume deja incasate prin card, poate dura intre 1-30 de zile ca detinatorul de card sa-si recupereze suma.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, bebeu.ro foloseste platforma PlatiOnline.ro. 

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.


Ordin de plata: plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de S.C. OPTIBAY S.R.L., in urma confirmarii telefonice sau prin email a comenzii cu un consultant de vanzari. Expedierea produselor se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise. In cazul persoanelor juridice pentru a intra in posesia coletului trebuie sa prezinte stampila firmei. Denumirea societatii: S.C. OPTIBAY S.R.L.

Cont lei: RO52BACX0000001539780000, deschis la UNICREDIT BANK Magheru, Cod unic inregistrare: 35132241, J40/12664/2015.


4. Garantiile produselor

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale asa cum provin de la producator sau in ambalajele. In cazul produselor vandute si livrate de S.C. OPTIBAY S.R.L., certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre S.C. OPTIBAY S.R.L..


5. Dreptul de Retur in 14 de zile

este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la www.bebeu.ro (S.C. OPTIBAY S.R.L.). Pentru a beneficia de returul produselor in 14 zile, trebuie sa ne contactati pe e-mail sau prin formularul de pe site, cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Cererile de retur dupa 14 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.

Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat. In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului. In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate. Produsele returnate trebuie să fie insotite de copie a facturii de achizitie. In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 7 zile de la primirea produsului de catre S.C. OPTIBAY S.R.L., in contul indicat.

6. Informatiile vanzatorului si ale utilizatorilor site-ului www.bebeu.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu S.C. OPTIBAY S.R.L. sau cu partenerii acestuia. S.C. OPTIBAY S.R.L. intelege sa considere fraudare orice incercare de a modifica continutul site-ului sau de a accesa datele personale ale utilizatorilor. In aceste cazuri, S.C. OPTIBAY S.R.L., isi rezerva dreptul de a promova plangeri penale impotriva oricaror persoane fizice sau juridice care se fac vinovate de astfel de fapte.

In cazul in care constatati incalcari ale dreptului de autor pe site ul nostru va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp la adresa de office@bebeu.ro.

7. Disponibilitatea si pretul produselor

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.bebeu.ro sunt disponibile doar in limita stocului. Preturile produselor prezentate pe www.bebeu.ro pot fi modificate fara o comunicare prealabila. Preturile afisate in site sunt finale.

8. Inregistrarea ca membru

Veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator. Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati care le adauga. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul magazinului dvs. Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dvs. si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

9. Reclamatii

Reclamatiile privind magazinul sau produsele livrate de catre www.bebeu.ro pot fi depuse in scris la adresa office@bebeu.ro. In cazul in care aspectele sesizate nu au fost rezolvate intr-un timp rezonabil de maxim 48 de ore in zilele lucratoare exclusiv duminica, va rugam sa luati legatura pentru o conciliere gratuita cu dna Cirjaliu Ana Maria, tel. 0770.633.822. Reclamatia depusa trebuie sa contina obligatoriu urmatoarele date: informatiile utilizatorului asa cum a fost inscris pe www.bebeu.ro, numele si prenumele, un numar de telefon la care puteti fi contactat, adresa de email sau adresa de corespondenta precum si descrierea problemei care face obiectul reclamatiei.