loading

Modalitati de plata

Pentru a achita produsele comandate ai la dispozitie mai multe optiuni:
- Plata ramburs;
- Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard;
- Ordin de plata.

Plata ramburs 

In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face integral, in lei, catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.

Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, bebeu.ro foloseste platforma PlatiOnline.ro.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati PlatiOnline.ro.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata PlatiOnline.ro. Bebeu.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.
Dupa anularea unei tranzactii sau returnarea unei sume deja incasate prin card, poate dura intre 1-30 de zile ca detinatorul de card sa-si recupereze suma.

Tranzactia cu cardul va aparea pe extrasul de cont cu numele: bebeu.ro


Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise.

In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului trebuie prezentata stampila firmei.


Preturile afisate pe site sunt finale!