loading

Jucarii educative si creative


SubcategoriiAbac din lemn cu ceas si labirint, carticica de colorat cadou
35.90lei
Abac din lemn cu ceas si labirintAbac din lemn cu ceas, cu latura de aproximativ 18 cm, are patru jucarii educative din lemn:mini abac cu bile colorate;cuburi rotative cu cifre si operatiuni matematic..
Abac din lemn cu suport, 100 de bile multicolore
31.00lei
Abac din lemn cu suport, 100 de bile multicoloreAbac din lemn cu 10 randuri de marimi identice, fiecare cu cate 10 bile colorate.Jucaria este perfecta pentru perioada de invatare a notiunilor elementa..
Camion cu unelte si bile din lemn, cadou carte de colorat cu stickere
49.90lei
Camion cu unelte si bile din lemnCamionul poate fi montat si demontat de catre cei mici cu mare usurinta. Acesta contine un set de 4 cercuri in care se introduc bile de diverse culori cu ajutorul dife..
Cartonase vesele cu numere, +3 ani, carticica de colorat cadou
38.90lei
Cartonase vesele cu numere, +3 ani, carticica de colorat cadouCartonasele colorate sunt o solutie inovatoare prin care copilul tau poate invata numerele. Cartonasele din lemn sunt prevazute cu spatii,..
Casuta activitati 5 in 1, din lemn, carticica de colorat cadou
58.90lei
Casuta activitati 5 in 1 din lemn, distractiva, pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3-5 ani.cifre groase din lemn care se scot/pun in spatiile decupate din acoperis, copilul va invata cifrele mai u..
Ceas educativ din lemn cu Abac, carticica de colorat cadou
51.00lei44.90lei
Ceas educativ din lemn cu Abac, carticica de colorat cadouCeas educativ din lemn cu dubla functionalitate, copii vor invata sa citeasca ceasul analog dar si cel digital.Avand un design vesel, frumos c..
Cub potrivire forme geometrice cu abac, cadou carticica de colorat cu stickere
37.00lei28.90lei
Cub potrivire forme geometrice cu abac, cadou carticica de colorat cu stickere Cubul este din plastic rezistent, de calitate. Laturile cubului se pot monta si demonta prin imbinare. Jucaria dezvo..
Cuburi colorate din lemn, 31 piese
41.00lei
Setul contine: 9 forme, 4 culori si numeroase posibilitati de imbinare cu cele 31 de cuburi din lemn.Setul de cuburi este util in dezvoltarea miscarilor fine, a indemanarii si preciziei, dezvoltarea i..
Joc cu forme - Casuta cu forme geometrice, carticica de colorat cadou
67.80lei
Joc cu forme - Casuta cu forme geometrice, carticica de colorat cadouCasuta este ideala pentru a invata formele geometrice, culorile si sa potriveasca cheitele corespunzatoare fiecarei usi.Caracterist..
Joc cu nisip colorat - Arta nisipului, cadou carticica de colorat
47.00lei42.00lei
Joc cu nisip colorat - Arta nisipului, cadou carticica de coloratSetul include 6 sticlute cu forme interesante si nisip in 5 nuante de culori. Decoreaza tot ce doresti in sticlele tale preferate ..
Joc educativ - Labirintul animalelor, carticica de colorat cadou
42.00lei37.00lei
Joc educativ - Labirintul animalelor, carticica de colorat cadouAcest tip de puzzle labirint confectionat din lemn ii ajuta pe cei mici sa-si dezvolte indemanarea de a manevra piesele din puzzle-ul la..
Joc Tangram, 60 piese
28.90lei
Joc Tangram, 60 pieseTangram este un joc foarte vechi, asemănător cu puzzle-ul, moștenit de la chinezi.Setul contine 60 de figuri geometrice din lemn in culori vii, planse cu modele si raspunsuri.Tang..
Joc Tetris, Puzzle din lemn
35.00lei
Joc Tetris, Puzzle din lemnJoc Tetris din lemn cu piese tip cuburi colorate din lemn cu diverse forme geometrice ce trebuie combinate in cutia-suport din lemn pentru a forma imaginea completa;stimulea..
Jucarie educativa, bete de matematica in cutie din lemn
44.90lei
Jucarie educativa, bete de matematica in cutie din lemnAceasta jucarie educativa include 10 bete groase, cubice de diferite culori, fiecare numerotate de la 1 la 10, si 9 bete cubice de diferite culor..
Jucarie Montessori, Balanta din lemn, cadou carte de colorat cu stickere
54.00lei
Jucarie Montessori, Balanta din lemn, cadou carte de coloratcu stickereJucarie Montessori pentru deprinderea unor abilitati practice si invatarea despre notiuni fundamentale cum ar fi greutatea obiect..
Numaratoare din lemn cu doua fete, cadou carte de colorat cu stickere
24.90lei
Numaratoare din lemn cu doua fete, cadou carte de colorat cu stickereNumaratoarea este realizata din lemn, cu 5 randuri de tije metalice de marimi diferite, asezate in forma de "U". Fiecare tija conti..
Puzzle din lemn - Imbraca ursuletii, cadou carte de colorat
32.00lei
Puzzle din lemn - Imbraca ursuletii, cadou carte de coloratJoc pentru dezvoltarea creativitatii si a dexteritatii, pentru formarea unor cunostinte de baza privind imbracamintea. Setul contine piese de..
Set 4 borcane de plastilina parfumata, cadou carte de colorat
24.00lei
Set 4 borcane de plastilina parfumat, cadou carte de coloratSetul include 4 borcanase cu plastilina parfumata, moale si usor de modelat, in culori diferite si atractive.Plastilina este non-toxica.&nbs..
Set de constructie din lemn  - Casa clasica
29.90lei
Set de constructie din lemn  - Casa clasicaEsti in cautarea unei jucarii frumoase si interesante pentru copilul tau sau un cadou pentru un prieten? Incearca “Setul de constructie din lemn - Casa ..
Sortator forme si culori, 3 ani+
35.00lei
Sortator forme si culori, 3 ani+Jucarie educativa din lemn pentru invatarea formelor geometrice si culorilor.Jucaria este formata din 5 coloane, fiecare din ele avand cate 4 forme geometrice de aceeas..
Turn cuburi suprapozabile cu forme, Cadou carticica de colorat cu stickere
59.00lei
Turn cuburi suprapozabile cu formeSet format din 5 cuburi din lemn de marimi diferite ( succesive ) astfel incat cuburile incap unul intr-altul, si puse unul peste altul formeaza o piramida, sau un tu..
Showing 1 to 21 of 21 (1 Pages)