loading

Centre activitati
Animale - Prima mea carte cu puzzle
35.10lei
Animalele pe cale de disparitie sunt acum prietenii dragi cu care nu ai ocazia sa te intalnesti prea des: leul, girafa, tigrul, pinguinul, ursul, si maimuta.Colectia "Prima mea carte cu puzzle" ii per..
Animale domestice - Prima mea carte cu puzzle
35.10lei
Puzzle-urile cu animale domestice sunt ideale pentru copiii care iubesc animalele: caine, cal, rata, cocos, iepure, pisica.Colectia "Prima mea carte cu puzzle" ii permite micutului sa descopere l..
Cub multifunctional din lemn, 18 luni+
64.90lei59.80lei
Cub multifunctional din lemn, 18 luni+Acest cub multifunctional este o jucarie motrica datorita partilor superioare care reprezinta un traseu complicat pe care se misca bilele.Jucarie din lemn multifu..
Joc cu forme - Casuta cu forme geometrice carticica de colorat cadou
84.90lei
Joc cu forme - Casuta cu forme geometrice, carticica de colorat cadouCasuta este ideala pentru a invata formele geometrice, culorile si sa potriveasca cheitele corespunzatoare fiecarei usi.Caracterist..
Turn cuburi suprapozabile cu forme
74.00lei66.00lei
Turn cuburi suprapozabile cu formeSet format din 5 cuburi din lemn de marimi diferite ( succesive ) astfel incat cuburile incap unul intr-altul, si puse unul peste altul formeaza o piramida, sau un tu..
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)