loading

Sortator forme
Casuta activitati 5 in 1, din lemn
74.90lei
Casuta activitati 5 in 1, din lemnCasuta activitati 5 in 1 din lemn, distractiva, pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3-5 ani.cifre groase din lemn care se scot/pun in spatiile decupate din acoperi..
Cub potrivire forme geometrice cu abac Baby Mix
37.00lei
Cub potrivire forme geometrice cu abac Baby MixCubul este din plastic rezistent, de calitate. Laturile cubului se pot monta si demonta prin imbinare. Jucaria dezvolta capacitatea de concentrare, coord..
Joc cu forme - Casuta cu forme geometrice
69.00lei
Joc cu forme - Casuta cu forme geometriceCasuta este ideala pentru a invata formele geometrice, culorile si sa potriveasca cheitele corespunzatoare fiecarei usi.Caracteristici:-include 8 forme geometr..
Joc educativ Montessori, Cub multifunctional din lemn
72.00lei
Joc educativ Montessori, Cub multifunctional din lemnAcest cub multifunctional este o jucarie motrica datorita partilor superioare care reprezinta un traseu complicat pe care se misca bilele.Jucarie d..
Trenulet din lemn cu forme geometrice
55.00lei
Trenulet din lemn cu forme geometriceJucaria contine doua vagoane cu 18 forme geometrice diferite, in culori vesele. Aceasta jucarie il va ajuta pe cel mic sa invete formele si culorile, dar mai ales ..
Turn cuburi suprapozabile cu forme
58.00lei
Turn cuburi suprapozabile cu formeSet format din 5 cuburi din lemn de marimi diferite ( succesive ) astfel incat cuburile incap unul intr-altul, si puse unul peste altul formeaza o piramida, sau un tu..
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)