loading

Jucarii de tras si impins
Camion de tras, jucarie din lemn 3 in 1
59.00lei
Camion de tras, jucarie din lemn 3 in 1Pachetul contine: camion colorat de tras cu snur, ciocanel, bile si cifre de pozitionat pe laturi.Produsele sunt colorate cu vopsea ecologica.Dimensiuni: 28 x 11..
Camion din lemn cu xilofon si sortator animale
72.16lei
Camion din lemn cu xilofon si sortator animalePachetul contine: camion colorat de tras cu snur;xilofon si doua bete din lemn;sortator forme - cuburi groase din lemn sub forma de animale.Produsele sunt..
Circuit cu bile din lemn
59.90lei
Circuit cu bile din lemnCircuitul cu bile din lemn il va ajuta pe micutul tau sa invete primele notiuni de geometrie, forme elementare si culori de baza.Jucaria include:o baza in forma de casuta din l..
Jucarie Educativa Labirint - Elefant
38.00lei
Jucarie Educativa Labirint - ElefantJucarie motrica din lemn pentru stimularea abilitatilor motrice ale bebelusului si pentru dezvoltarea vederii in spatiu.Jucaria educativa labirint contine:o platfor..
Jucarie interactiva, Melcul vesel cu sunete si lumini
47.00lei
Jucarie interactiva, Melcul vesel cu sunete si luminiJucarie interactiva pentru bebe, jucarie de tras cu lumini si melodii, acest melc este foarte simpatic si distractiv.In momentul in care este tras ..
Xilofon din lemn de tras, Catelusul jucaus
54.00lei
Xilofon din lemn de tras, Catelusul jucausJucarie distractiva din lemn Xilofonul sub forma de Catelus are rotite si sforicica, si poate fi:- xilofon din lemn cu clape colorate, metalice, ce produc sun..
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)